Transportmedel

När man är stugägare måste man ju naturligtvis transportera sig på något vis. Bilen tar man bara vid inhandling av diverse prylar som te.x. mat och dryck eller annat som kan vara skönt att ha en bil till. Bilen står annars parkerad på för den väl utvisad plats. Annat transportmedel är ju självklart apostlahästarna, vilka är bra men kan ta lite längre tid.

Men det transportmedel jag vill ha är tvåhjuling utan motor. Just det: cykel! Jag och herr Ö har i dag inhandlat två styck cyklar. Hittade en annons på Blocket, där två cyklar, en dam- och en herrcykel skulle säljas för ynka 500:-. För båda!!!! Måste ses tänkte vi och åkte dit. Ja, inte var det några skönheter precis. Jo, damcykeln var väl ganska okej men herrcykeln som skulle varit vit, var nästintill kamouflagfärgad. Men herr Ö sa att vi tar dem. Hoppsan, tänkte jag! Men vi tog väl hem dessa transportmedel. Herr Ö bytte däck och jag tvättade och de blev som nya. Kamouflagfärgen ramlade av med skursvampen och under dolde sig en vit yta. Dessutom visade dit sig att på damcykeln var det 21(!) växlar! Ett eller två riktigt bra klipp!!!!



                       

Stugägare

Igår var en stor händelse.
Vi har vid flera tillfällen haft tankar på att införskaffa oss en stuga. Antingen vid Hallands kust eller i fjällområdet. Det senare alternativet har väl egentligen varit min mans önskan. I går blev tanken handling. Vi skrev på ett köpekontrakt och står nusom ägare till en stuga i Olofsbo utanför Falkenberg. Att det blev just den stugan är att det var den enda stugan som behagade oss båda när vi tittade på den.


                                                  

Här igen!

Har känt att jag har saknat detta. Blogga är rätt roligt om man inte lovar sig själv att blogga varje dag.

Det gjorde jag förra gången. Bloggade varje dag alltså. Vilket blev mer som en last än ett nöje. Ett nöje ska det bli den här gången.

Välkommen alla gamla som nya läsare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0