Gällde inte vår familj


Vandraren har ingenstans att gå...

Fredag eftermiddag återupptog vi resorna med destination 50 mil hemifrån. Vintersäsongen har börjat och med den även bilresorna. Det är ju så, när man har barn som vill syssla med en sport som inte går att utföra på hemmaplan. Denna gång blev slutmålet Sälfjällstorget med en hyrd Fäbodstuga. Ja, den heter så! En gammal, pittoresk stuga fullt duglig att sova två nätter i.
Efter en god grötfrukost tillbringades lördagen på Tandådalen för grabbarna. Jag och Peter gjorde något vi aldrig har gjort förut - vandrade på Kungsleden. Helt oplanerat gav vi oss iväg, klädda helt enligt hur en vandrare inte ska ha på sig. Tjocka vinterkläder.... inte alls smidigt. Men solen sken och vi hade en trevlig dag.

 


Undrar när vi ska ta oss till sista etappen?






Nästa gång får det bli mer planerat och vandringsvänliga kläder på.


Måste ha

Kollegan Erica frågade mig om vi skulle åka till Gällstad för det var extrakvällsöppet på Scorett. Självklart behövdes jag piggas upp efter tre utvecklingssamtal utan rast samma eftermiddag. Därför sa jag att jag följer med. Lika självklart var det att jag inte skulle handla något. Det skulle däremot Erica. Eftersom expediten Lotten visste vad Erica behövde tog hon fram dem. Skitsnygga!!!!



Naturligtvis ville ju jag prova dessa underverk och tänk de satt som gjutna och för att vara högklackade var de dessutom sköna att gå i! Även för känsliga Marinette-fötter...
Den shoppingen slutade med att JAG åkte hem med de svart underverken. INTE Erica :(
Men jag tackar dig Erica för att jag fick följa med och spendera pengar.


RSS 2.0