Bloggerska jag?

10 inlägg 2010....
Undrar om det kan bli 11 inlägg 2011.
Vilken bloggerska jag är. Tur att jag inte ska livnära mig på att blogga då hade det inte varit alltför fett i plånboken.

Idag är det söndag och en riktig slappardag. Vi hade planer på att titta på ett hus idag. Det är bara det att vi hade en liten datum-miss. Visningen var i går....Typiskt!

Kanske ska öka på att vara bloggerska istället :)

World Rookie Fest

I en vecka har sönerna vart i väg till Livigno. En by eller är det en stad? i en skattefri zon i Italien.
Det är tredje gången de är där. Första gången var för två år sedan och då var jag med. DÅ var det snöoväder och det fina alpvädret kunde man ju bara drömma om... De två senaste åren har de varit där utan mamman och då har det varit sol från en klar himmel. Jaja lika bra att vara hemma....

I måndags var det iallafall kval i World Rookie Fest och efter dagens slut hade Robin kvalat som femma och Tobias som åtta. Totalt  56 åkare i klassen och 16 till final.

Tisdagen bjöd på final och ett strålande väder. Totalt hade tre svenska killar finalnerver, Robin och Tobias i rookieklassen och Ludvig i groomsklassen. Tre finalåk var och några timmar senare fick de reda på resultaten. Tobias 6:a och Robin på 7:e plats och Ludvig 6:a i sin klass.

Bra jobbat killar!!!!






Robin i ett av sina finalåk.





Tobias i finalen.




I morgon kommer de hem och jag får träffa dem i några minuter innan de far vidare till Malung igen för skola och ännu mera snowboard.

Är en gång GRATTIS till en bra tävling.


RSS 2.0